top of page
hundertwasser 3_edited.png

 

atelier crea 7

kom ook ervaren, spelen en ontdekken

In het atelier maak je contact met je innerlijke kind. Wat betekent het om intuïtief en spontaan te tekenen en te schilderen? Dat kun je hier ontdekken tijdens onze cursussen en workshops voor volwassenen en tijdens de creatieve lessen en kinderfeestjes in het kinderatelier. Voor het bedrijfsleven bieden we ook creatieve teambuildingactiviteiten aan.

Ben je graag bezig met je handen, hoofd en hart? Wil je vrij leren werken en meer van jezelf terugzien in je werk?
Hier mag je spelen met materialen en ontdek je jouw eigenheid. Ik wil je de deur uit laten gaan met een ervaring rijker en met het gevoel dat je er mag zijn. Met werk dat bij jou past en waar je tevreden mee bent. Creatief werken doet iedereen op zijn eigen manier. Resultaat is niet het belangrijkste, het gaat om het proces.

Nieuws

Na de zomervakantie staat weer een cursus Basis 1 - loslaten op het programma. Dit keer op donderdagochtend. Op de volwassenen cursuspagina zie je startdata.


Jongeren atelier

Zit je op de middelbare school en wil je graag je creativiteit verder ontwikkelen? In het maandelijkse jongeren atelier op donderdag van 18:30-20:15.


Heb je interesse? Hier stuur je een mail.


We bespreken vooraf wat je zou willen onderzoeken en ervaren. Dat kan een specifieke techniek of gebruik van materiaal zijn. Maar het kan ook een persoonlijk thema zijn, dat je beeldend wilt onderzoeken. 
Een inspiratieles duurt 2 uur en de kosten zijn afhankelijk van de materiaalkeuze (vanaf €65,00). Neem contact met mij op en we bespreken de mogelijkheden.

Heb je interesse in een inspiratie moment voor jezelf? Dan is een 1op1 inspiratie les iets voor jou.

inspiratie les 1op1

testimonials

Yvonne

Het is iedere keer weer verrassend om iets mee naar huis te nemen, waar je niet van wist dat je het in je had. Je leert er veel, niet in de laatste plaats ook over jezelf. Gerarda neemt je mee in dit proces, met veel geduld, kennis en openheid.

Moeder

"Op school moet al zoveel en bij Gerarda mag ik gewoon alles maken" is iets wat hij vaker zei. Hoe fijn is het om zelf kaders aan te mogen brengen, te verkennen, op te gaan in het moment zonder met een van buitenaf gewenst opgelegd resultaat bezig te hoeven zijn. Dank je wel voor de ruimte, de inspiratie en leuke opdrachten.

Jolande

Enthousiasmerende lerares, doordachte opdrachten die het onbewuste naar buiten laten komen op een veilige, creatieve manier.

Beeldmerk Wit 1440px.png

Wil je graag op de hoogte blijven? Schrijf je in voor maximaal 4 keer per jaar een nieuwsbrief.

schrijf je in voor de nieuwsbrief!

Hoofdstraat 35
6049 EA Herten
tel: 06-83871522
info@beeldend7.nl
www.beeldend7.nl

bottom of page