top of page

Deze bijzondere workshop wordt in twee dagdelen gegeven.

Dagdeel 1 starten we met een uitleg. ‘Touch drawing’ is meditatief werken. Er wordt een dunne laag olieverf aangebracht op een plaat. Daarna wordt een vel papier op de plaat gelegd en gaan de handen intuïtief bewegen over het papier. Vanuit een aandachtoefening, werk je in volledige aandacht en stilte. Zo ontstaat er verdieping in het contact. 


Daar waar de handen 'touchen' ontstaat er een afdruk op het papier. Dit zijn beelden die ontstaan uit voelen. Uit het hoofd, naar het hart en via je handen in beeld. We maken een serie van een aantal vellen en geven woorden aan het proces en beeld. 

Als de tijd het toelaat maken we een klein werkje als proef. Olieverf heeft tijd nodig om te drogen, vandaar dat deze workshop over twee dagdelen is verspreid.

Dagdeel 2 werken we de touch-tekeningen verder uit. De afdrukken zijn nu droog. Je maakt opnieuw bewust contact met de afdrukken en kiest dan waarmee en hoe je de beelden van jouw binnenwereld wilt vormgeven. 


Er zijn diverse materialen aanwezig waarmee je aan de slag kunt gaan. Daarbij kun je denken aan verf, krijt, ecoline, etc. Je werkt in alle vrijheid op je eigen manier.

STARTDATA:

Beelden van je binnenwereld

Startdata: 

Duur: twee dagdelen van 2,5-3 uur

Deelnemers: minimaal 3 en maximaal 5


Kosten

€ 85,00 p/p (incl materiaal en theetje)

Hoofdstraat 35
6049 EA Herten
tel: 06-83871522
info@beeldend7.nl
www.beeldend7.nl

bottom of page