top of page

Beeldend 7 en Atelier Crea7 bij elkaar

Wanneer jij dit bericht leest, dan heb je mijn nieuwe site ontdekt! Misschien kende je mijn praktijk of atelier al. Dan ben ik heel benieuwd naar jouw indruk van de site en logo.


Toen ik destijds begon met mijn bedrijf, besloot ik mij in te schrijven bij kvk met Beeldend 7. Daaronder hing ik de naam Atelier Crea7.

Ik wilde een praktijk en een atelier en het leek me fijn om deze los van elkaar in de wereld te zetten, Het waren twee verschillende activiteiten. Meende ik...


Nu is de tijd gekomen om beide samen te brengen. Want de praktijk en het atelier zijn toch echt met elkaar verbonden. Ik ben namelijk dezelfde persoon en begeleid op mijn eigen manier de therapeutische en beeldende processen.

Therapeutische processen begeleid ik diepgaand aan de hand van beeldend werken en bij de beeldende processen komt de maker in contact met zichzelf en eigen processen.


Logo

Ik koppel kunstzinnige processen aan levensprocessen. Vandaar dat er in het logo van Beeldend 7, levenskunst atelier staat: de kunst het leven te leven met alles wat zich daarin aandient.

De vlinder staat symbool voor ontwikkeling, onderzoeken en vrij bewegen. De twee verschillende kleuren vleugels, laten zien dat het leven zowel lichte als donkere kanten kent. De paarse zijde en de gele zijde zijn met elkaar verbonden en als mens beweeg je met beide. Je hebt beide vleugels nodig om te kunnen vliegen. Zoals je ziet maakt de vlinder zich los uit de donkere omkadering. Dat is het proces dat ik begeleid en zie gebeuren.


Website vleugels

De twee vleugels worden in de website vertegenwoordigd doordat de praktijk pagina's een paarse achtergrond hebben en die van het atelier een gele. Zo kun je zien waar je bent op de site. Paars en geel zijn complementair; ze vullen elkaar aan. Leuk weetje: als je paars licht mengt met geel licht, ontstaat er wit licht.


Dank aan Koala Bandits

Het samenbrengen van de praktijk en het atelier was iets waar ik al langer aan dacht, maar ik wist niet goed hoe.

Koala Bandits heeft mij geholpen bij de beeldvorming door sparsessies, advies over het logo en het vormgeven van de site. Gaande weg, werd het allemaal steeds helderder en zo is deze -vind ik zelf- prachtige site ontstaan, waarin alles wat ik uit wil dragen en aanreik tot zijn recht komt.

Mijn dank aan Koala Bandits is dan ook groot.Ik kijk uit naar jullie reacties, dus voel je uitgenodigd om opmerkingen te delen!


Veel plezier op de site en ik ontmoet je natuurlijk graag live in de praktijk of atelier.


Hartelijke groeten,


Gerarda
Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


Hoofdstraat 35
6049 EA Herten
tel: 06-83871522
info@beeldend7.nl
www.beeldend7.nl

bottom of page